Verwijdering opstallen Koningsweg Utrecht (afgerond)

11-03-2019
980 keer bekeken

Hallo! Welkom op de projectsite voor de aanpassing van de Ring Utrecht (A27/A12) door Rijkswaterstaat. Hier vindt u het laatste nieuws en kunt u terecht met al uw vragen.

De Raad van State heeft op 17 juli 2019 geoordeeld dat het Tracébesluit Ring Utrecht niet in stand kan blijven. Dit is het directe gevolg van de uitspraak van de Raad van State van 29 mei jl. over het Programma Aanpak Stikstof (PAS). De exacte consequenties van de uitspraak en de vervolgaanpak voor de A27/A12 Ring Utrecht worden de komende periode nader uitgewerkt. De informatie op deze website is daardoor niet meer actueel. Zodra er meer informatie bekend is over het vervolg, zal deze website over de A27/A12 Ring Utrecht worden bijgewerkt.
 

 

Nieuws

Wilt u in een oogopslag zien welke artikelen over uw omgeving zijn verschenen? Klik dan op de zwarte 'Kaart'-button rechts op deze pagina.

Rijkswaterstaat verwijdert 5 opstallen op het terrein aan de Koningsweg in Utrecht.

Deze bijgebouwen zijn door achterstallig onderhoud niet meer veilig. Het werk wordt in de week van 11 maart afgerond.

Het terrein aan de Koningsweg is eigendom van de gemeente Utrecht en werd voorheen gebruikt door Rijvereniging Amelisweerd. Alle bebouwing op het terrein is aangekocht door Rijkswaterstaat, zodat deze locatie als werkterrein kan dienen tijdens het aanpassen van de A27/A12 Ring Utrecht. Tot de start van de realisatie van het project is het terrein in tijdelijk gebruik gegeven.

Voor de veiligheid van de tijdelijke gebruiker worden de slecht onderhouden opstallen verwijderd. Het gaat om schuurtjes, dierenverblijven en een bouwkeet. De woning en grote paardenstal blijven behouden. 

Images

Twitter

On the map